Podiumplaatsen voor Veerle Dolfeyn en Silke Calant

Afgelopen zondag vond in Schelle het Sporta-toernooi van Henricus plaats. De Balder-spelers deden het goed.

Een ruime Balderse delegatie was aanwezig. In bijna elke reeks was er wel iemand van onze club te vinden. Altijd leuk en spannend om volgen dus. Aan het einde van de dag stonden er twee van onze dames op het podium. In de NG-reeks werd Silke Calant, nog steeds herstellende van een rugblessure, knap derde. Ze verloor enkel in de halve finale van de uiteindelijke winnaar, Stijn Paret met 3-1.

In de E-reeks ging Veerle Dolfeyn (E4) door tot in de finale. Ook Veerle werd op woensdag nog geplaagd door felle rugpijn maar liet zich zondag niet kennen en vocht knap terug. En hoe! Na knappe zeges tegen o.a. Mathis Flebus (E2), 3-0 en 3-1 winst tegen Jordi Maes (E0) stoomde Veerle door tot de finale. Daarin verloor ze helaas net in een belle maar neemt mooi het zilver mee naar huis.

Een ander lid van onze club Danny Moons, in Sporta uitkomend voor TTK Lierse, troffen we ook aan op het podium. Danny werd tweede in de F-reeks. Na een aantal podiumplaatsen vorig jaar in de NG-reeks trekt Danny deze lijn dus nu door in de F-reeks.